Octubre 2017

SÈNIOR MASCULÍ: LIZARRAN BLANQUERA, 39 - ARTÂ NOAH'S/MOYÀ, 55

Partit jugat a Bendinat contra Lizarran Blanquerna i quarta victòria consecutiva amb el resultat de 39-55.
Primer quart amb molta ansietat en el joc i moltes errades per part dels dos equips i amb poc punts i un marcador molt ajustat 11-12.
Molt bon inici de segon quart amb una millor defensa amb un parcial de 4-12 dins els primers set minuts que ha donat un poc de tranquilitat al joc al nostre equip. Resultat al temps de descans 20-28 per a l'equip artanenc.
Un tercer quart amb bona defensa i un atac rival amb moltes errades que novament hem aconseguit un parcial de 4-12 dins els set primers minuts del quart i que donava més tranquilitat als nostres jugadors i ja amb un cert avantatge al marcador 29-42.
Un altre bon inici de quart quart amb molta intensitat i en el qual també s'ha aconseguit un bon parcial (1-11) i a partir d'aqui s'ha baixat el ritme fins al final del partit.

SÈNIOR MASCULÍ: ARTÀ NOAH'S/MOY'A, 75 - 3G HIDRÀULICA, 43

Tercer partit de lliga jugat i tercera victoria de l'equip contra 3G Hidràulica per un resultat de 75-43.
Primer quart amb un inici amb poca tensió defensiva i igualat al marcador, però a partir del minut 8 l'Artà aconsegui un parcial de 7-0 en uns bons dos darrers minuts i que feia que el nostre equip guanyés el quart ja amb un avantatge de 10 punts.
El segon quart continuà amb la mateixa tònica que el primer quart on no hi havia intensitat defensiva però gràcies al poc encert dels rivals aconseguírem guanyar-lo de 6 i arribar al descans amb una diferència de +16 punts.
El tercer quart fou el pitjor quart del partit amb moltes errades i pèrdues de pilota, però així i tot es va guanyar d'un punt.
En canvi el darrer quart (amb un parcial de 24-9) fou el millor quart amb diferència amb una mica més d'intensitat que tot el partit amb un parcial de 15-0 en els 5 primers minuts que varen acabar de rompre el partit.

INFANTIL MASCULÍ: PORTO CRISTO, 30 - ARTÀ MON DENTAL, 61

Partit sense molta oposició rival dins el dos primers quarts que va dur a l'equip artanenc al descans amb una diferència a favor de 35 punts. L'equip rival només havia anotat quatre punts al descans 4-39.
Els dos quarts de la segona part, relaxació dels nostres jugadors amb poca concentració i moltes errades tant en atac com en defensa. Això va significar que el tercer i el darrer quart fossin més igualats però controlant en tot moment l'avantatge aconseguit en la primera part. 

SÈNIOR MASCULÍ: RTE. VIOLÍN CALA BONA, 51 - ARTÀ NOAH'S/LICORS MOYÀ, 75

Segon partit de lliga i segona victòria. 
Inici de partit un poc dubitatiu però  una bona reacció a finals de quart del nostre equip, amb un parcial d'onze a dos els dos darrers minuts, va donar lloc a guanyar el primer quart (16-21). 
El començament del segon quart va ser igual que el final del primer amb  molta concentració que va donar un parcial de 3-17 els set primers minuts del segon quart, però els tres minuts darrers la falta de tensió va provocar un parcial de 10-1 a favor dels locals que deixà un resultat de 39-30 a la mitja part
El tercer quart fou El millor quart en diferència del partit on Antonio Gómez i Arnau Rosselló ajudats per Biel Serra en defensa varen donar espectacle i no deixaren anotar a l'equip contrari des deel minut quatre fins al final de quart amb molt de ritme i una molt bona defensa (36-61).
Darrer quart guanyat per l'equip local on es va anar a mantenir el resultat i assegurar la segona victòria jugant amb el rellotge fins al final.

SÈNIOR MASCULÍ: ARTÀ NOAH'S/LICORS MOYÀ, 60 - CAMPOS, 57

Primer partit corresponent a la Lliga de Bronze del Campionat d'Empreses i primera victoria de l'equip artanenc contra el Bar Es Modern de Campos amb un marcador molt ajustat, 60-57. 
Primer quart igualat que finalitzà amb un empat a 13 en el qual el joc era molt travat i molt dur, sobretot per part de l'equip visitant. 
El segon quart acabà amb un punt a favor del nostre equip però el joc seguia amb la mateixa tònica. S'arribà al descans amb un 25-24 al marcador.
El tercer quart el guanyà l'equip visitant amb un parcial de 15-22 on destacà el base del Campos ja que va revolucionar el partit amb molt bon encert de línea tres i amb un Artà sense idees.
En el darrer quart, l'equip local, gràcies a una gran reacció a partir d'una defensa asfixiant des del primer minut fins al darrer, aconseguí un parcial de 14-0 que va permetre dominar el marcador (fins al minut 8 no havia anotat encara el Campos). Així i tot, dues errades del nostre equip a manca d'un minut feu que el marcador s'igualàs novament i provocant tensió al partit que va acabar amb el resultat ajustat però amb victòria de l'equip local. 

MINI MASCULÍ: LA BICICLETA, 50 - SON SERVERA, 57 (amistós)

Partit molt igualat en el qual s'ha cercat que tots els jugadors disfrutassin del joc i estiguessin en pista el mateix temps de joc. Sense anar a cercar la victòria i sí la rotació de jugadors, l'equip transmeté molt bones sensacions i molt bon ambient. Quatre parts guanyades de sis. A seguir fent feina.

Inicio de la liga con muchos nervios y fallos en tiros fáciles con un juego muy agarrotado sin fluidez y muy relajados en defensa. Una primera parte muy igualada y  en el tercer cuarto se consiguió un colchón de diez puntos que ya se mantuvo hasta el final del partido sin necesidad de tener que pasar nervios. Hay que seguir trabajando duro y asi poder mejorar nuestro juego en equipo.

Please reload

Polisportiu Na Caragol

Camí Can Canals

07570,  Artà. (Illes Balears)

basquetarta@gmail.com

S'Almudaina
Sa Grípia
Pre-fabricats Sancho Vaquer
Salut 25
La Bicicleta
DataSave

Mon Dental

Bar Total

Ses 3 Forquetes

Noha's

Licors Moyà

Electrohiudràulica Llevant