SORTEIG PER ALS SOCIS. MARÇ 2018

29/03/2018

Jugadors de l'equip premini masculí han realizat el sorteig corresponent al mes de març:

1. Samarreta del club: soci núm 17 (Francisco Pastor Sánchez)

2. Dessuadora del club: soci núm 95 (Rafel Carrió Ginard)

3. Sopar per a dues persones la BAR TOTAL: soci núm 62 (Joan Serra Escriva)

DATASAVE, col·laborador del Bàsquet Artà

26/02/2018

El club vol donar la benvinguda a DATASAVE, un nou col·laborador i agrair-li que hagí considerat que el Bàsquet Artà és valid per a a seva col·laboració.DATASAVE

SOCIS TEMPORADA 2017-2018

21/02/2018

El Club ha fet entrega dels carnets de soci als expresidents del Bàsquet Artà, acte que dóna el tret de sortida a la campanya de socis de la temporada 2017-2018. Animau-vos a recollir el vostre carnet de soci. 

DIADA ESCOLETA BÀSQUET A SON SERVERA

03/02/2018

Els nins i nines del nostre equip Electro Hidràulica Llevant de l'Escoleta de Bàsquet Artà cada pic juguen més bé, i a la diada cel.lebrada a Son Servera, hem seguit amb la mateixa intensitat de sempre i fent un gran salt en el joc col.lectiu, la pilota ja comença a a circular entre els nostres jugadors. Començam a ser un equip!

GALA DE L'ESPORT D'ARTÀ

06/01/2018

En l’edició d’aquest any de la Gala de l’Esport d’Artà, celebrada aquest passat diumenge dia 7 de gener, el Bàsquet Artà del Club Esportiu Sant Salvador va concedir el premi honorífic a JOAN RAMON TOUS, i així agrair-li i reconèixer la feina feta en el club durant moltes temporades. En Joan Ramon, com a jugador,  va formar part del primer equip federat del nostre club; fou el segon president del club; també ha estat entrenador de diverses categories, i no fa gaires temporades ha repetit com a president quan el club el va necessitar. Gràcies, Joan Ramon.

Inici temporada dels equips Premini

18/11/2017

Els equips Preminis del CB Artà han començat la competició. Es tracta d’una categoria d’iniciació i per això es juga sense marcador.


El premini femení Artà Salut 25 debutà al Polisportiu Na Caragol contra Bàsquet Montuïri. L’equip premini masculí Artà Sa Grípia jugà com a visitant i s’enfrontà al Bàsquet Manacor B.

 

Els seus entrenadors han comentar que “tot i ser el primer partit, varen fer un partit molt guapo. Jugaven en equip i ho alternaven amb accions individuals. Així com anaven passant els minuts estaven més centrades a la pista i vam disfrutar de veure-les. També volen destacar l'aficio present i que va animar en tot moment!”.

Diada Escoletes de Bàsquet al Polisportiu Na Caragol

18/11/2017

El Polisportiu d’Artà ha acollit la primera diada de bàsquet de la comarca de Llevant. Hi participaren les Escoletes dels clubs de Bàsquet d’Artà, Manacor, Capdepera, Zona 5 i Son Serverqa. Per a molts de nins i nines ha estat la primera vegada que participaven en circuits, partits.. i estaven molt nerviosos, però han disfrutat. I els pares, mares, padrins...han pogut veure com els seus fills i filles s’ho passaven bomba. Aquestes trobades compten amb a col·laboració del Servei d’Esports del Consell Insular de Mallorca. 

Els Preminis a punt per iniciar la temporada.

10/11/2017

El divendres seguim fent partidets entre tots els nostres premini esperant que arranqui la competició. Un iniciativa dels nostres entrenadors que ha tingut molt d'èxit i que repetirem, de segur, a la propera temporada.

Presentació Equips Temporada 2017-2018

31/10/2017

El proper diumenge 26 de novembre, a partir de les 12.00 h, es realitzarà l'acte de Presentació de tots els equips del club i es farà la foto oficial de cada equip i una de conjunta.

En acabar l'acte de presentació, tothom qui vulgui podrà quedar a dinar de PAELLA (preu 5€ per persona).

 

Per aconseguir el tiquet, posau-vos en contacte amb l'ENTRENADOR de cada equip o també els podeu adquirir al Bar del Polisportiu. Podeu adquirir els tiquets fins dia el 21 de novembre. El mateix dia NO es vendran tiquets.

 

Hi estau tots convidats: jugadors, entrenadors, pares, padrins i padrines.

Cadet femení

11/10/2017

Equip Cadet femení després d'un entrenament. 

1 / 2

Please reload

Polisportiu Na Caragol

Camí Can Canals

07570,  Artà. (Illes Balears)

basquetarta@gmail.com

S'Almudaina
Sa Grípia
Pre-fabricats Sancho Vaquer
Salut 25
La Bicicleta
DataSave

Mon Dental

Bar Total

Ses 3 Forquetes

Noha's

Licors Moyà

Electrohiudràulica Llevant