Novembre 2017

CADET FEMENÍ: ZONA 5, 48 ARTÀ SES 3 FORQUETES, 38

Partit molt disputat en què ens enfrontàvem a un rival directe com és l’equip manacorí Zona 5. El partit va ser molt intens i amb moltes alternances al marcador. Les nostres jugadores lluitaren fins al darrer moment amb una gran actitud per part de tot l'equip amb l'objectiu d'aconseguir la victòria. Tot i no aconseguir-la, es van veure diverses millores respecte al darrer partit, ara hem de seguir treballant per aconseguir el nostre objectius que és el de la millora partit a partit.

CADET MASCULÍ: JOVENTUT LLUCMAJOR, 46 - ARTÀ BAR TOTAL, 63

Buen partido del equipo cadete donde han mandado siempre en el marcador y hoy sí se ha empezado a ver el trabajo en los entrenamientos aunque hay que seguir trabajando para conseguir, especialmente en evitar pérdidas de concentración en diferentes momentos del partido.

SÈNIOR MASCULÍ: ARTÀ NOAH'S/MOYÀ, 55 - ASOC. BUZZENBEABER, 50

Cinquena victòria consecutiva contra un dels equips més durs de la lliga Asoc. Buzzerbeater per un ajustat 55-50.
Primer quart amb moltes errades per part dels dos equips però amb millor percentatge del nostre equip. Resultat de quart 15-10.
Segon quart amb un punt superior en defensa va fer que els séniors anassin agafant avantatge al marcador acabant el quart amb una diferència de 12 punts a favor.  Resultat al descans: 27-15.
Quart per oblidar on no hi va haver intensitat ni en atac ni en defensa, perdent tot l'avantatge aconseguit al descans deixant un marcador molt ajustat al final de quart de 39-38 a favor de l'Artà.
Darrer quart on hi va haver un canvi d'imatge amb un revulsiu, el júnior més jove de l'equip Juan Lluis Terrassa amb un caràcter agressiu i descarat a pista va enllaçar un triple i un robatori de pilota aconseguint 5 punts seguits i amb una defensa d'un nivell altissim per part seva que va dur a l'equip cap a la victòria final amb un resultat de 55-50.
Important victoria contra un rival directe a la part alta de la classificació.
Punts:
Terrassa (9), Quetglas (5), Gomila (-), Ginard (6), Guilhem (2), Lorente (2), Gómez (9), Serra (11), Rosselló (11)

CADET MASCULÍ: ARTÀ BAR TOTAL, 57 - SANTANYÍ, 46

Segunda victoria del equipo cadete masculino en el cual se vieron a pinceladas la forma de juego que queremos implantar. La victoria no ha peligrado en ningún momento y hay que seguir trabajando para afrontar los siguientes compromisos de la competición y corregir los muchísimos fallos que todavía se realizan.

CADET FEMENÍ: ARTÀ SES 3 FORQUETES, 40 - SA POBLA BC, 26

Partit molt intens en defensa per part dels dos equips, amb mancança d'encert a cistella. Tot i així ens mantenguérem sempre per davant al marcador amb diferències mínimes. El darrer quart, a causa de l'encert anotador des de la línia de triples i la fluïdesa de joc, vàrem dinamitar al partit i augmentar l' avantatge.

Així i tot destacar la gran actitud i la gran intensitat per part de totes les jugadores.

MINI MASCULÍ: CB PETRA, 63 - ARTÀ PIZZERIA LA BICICLETA, 13

Primer partit de lliga amb derrota contra jugadors tots de segon any, amb més rodatge i experiència a la lliga. Nervis per part dels nostres jugadors que no varen trobar la manera de jugar. Així i tot es varen veure bones jugades elaborades, en moments puntuals, per part de l'equip artanenc . Partit que serveix per veure per on s'ha de fer feina i que es pot millorar. A seguir fent feina.

Please reload

Polisportiu Na Caragol

Camí Can Canals

07570,  Artà. (Illes Balears)

basquetarta@gmail.com

S'Almudaina
Sa Grípia
Pre-fabricats Sancho Vaquer
Salut 25
La Bicicleta
DataSave

Mon Dental

Bar Total

Ses 3 Forquetes

Noha's

Licors Moyà

Electrohiudràulica Llevant