Febrer 2018

CADET FEMENÍ: ARTÀ - SES 3 FORQUETES, 49 - ZONA 5, 39

Gran partit del cadet femní contra un rival directe. Ja es notava la motivació per aquest partit durant tota la setmana. Aquesta motivació va ser el que va provocar que des del primer minut, les jugadores anaven al 100%. 

Hi va haver una gran consistència en defensa, i un molt bon moviment de pilota en atac, sabent el que s’havia de fer en tot moment. Això i l'actitud ens va fer agafar avantatge davant un rival molt fort.

 

No s’ha jugà cap partit el cap de setmana del 03 i 04 de març per aturada en totes les competicions organitzades per la Federació Balear de Bàsquet.

CADET MASCULÍ: ARTA - BAR TOTAL, 54- CD MADRE ALBERTA, 65

Mal inicio de partido de los cadetes masculinos con muchos errores en ataque y falta de intensidad en defensa llegando a marcharse el rival de 25 puntos. En el último cuarto han aumentando la intensidad defensiva se ha conseguido remontar hasta los once puntos de diferencia finales. A seguir trabajando.

INFANTIL MASCULÍ: ARTA - MON DENTAL, 29 - C.B. CAMPOS, 68

Partit perdut contra el segon clasificat amb moments a la pista de bona actitud però amb falta d’intensitat per part dels jugadors.

MINI MASCULÍ: SON SERVERA DENTHOS, 63 - ARTA PIZZERIA LA BICICLETA, 55

Partit perdut contra un equip que en el partit de la primera volta a Artà també ens va tancar marcador. Actitud molt bona dels jugadors que han començat enguany a jugar i que ja comencen a donar molt bon rendiment.  Un disfrut veure’ls jugar.

EQUIPS PREMINIS

El nostre equip Premini femení ARTA SALUT 25 jugà, com a equip local el 23 de febrer, contra les nines del CB Andratx. Bon partit de les nostres nines, encara que al principi sortíssim adormides. A mesura que avançava el partit, ens hem despertat i hem començat a fer un bon joc, jugant en equip, amb una bona defensa i ocasionant molt bones ocasions.

 

En canvi, I l’equip Premini masculí Vermell ARTÀ SA GRÍPIA jugà a Pollença contra els nins del CB Colonya Pollença. Molt bon partit del nostre equip amb molt caràcter i companyerisme, sempre cercant el company desmarcat. Tothom ha ficat, com a, minim una cistella. 

 

El Premini masculí Verd ARTÀ PREFABRICATS SANCHO/VAQUER es desplaça a Manacor per jugar contra el Bàsquet Manacor el dissabte 24 de febrer.

SÈNIOR MASCULÍ: GRUP HIDRÀULICA, 52 - ARTÀ NOAH’S/MOYÀ, 68

El nostre equip senior jugava en el pabelló del Cide, un rival fort ja que ens va plantar cara fins al final en el partir de la primera volta de la competició. Es un equipo amb jugador joves, forts i amb ganes. Encara que encaràvem el partit amb només 6 jugadors, i que durant el partit es lesionà un dels nostres jugadors, vàrem aconseguir fer el nostre bàsquet i disfrutar una vegada més d'aquest meravellós esport, així vàrem rompre la nostre "mala ratxa" que dúem les darreres setmanes.

CADET FEMENÍ: ESPORLES B.C. SES NINES, 71 - ARTÀ - SES 3 FORQUETES, 33

Esta semana jugamos contra Esporles, partido difícil contra un equipo muy organizado y competitivo. En los primeros cuartos no nos entraba nada y el equipo contrario se aprovechó de esta circunstancia.

Ya después del descanso las nuestras salieron enchufadas, y empezó a fluir el juego y empezamos a disfrutar de nuestro juego consiguiendo tener balance positivo en el tercer y cuarto cuarto.

CADET MASCULÍ: CLUB BASQUET COLONYA POLLENÇA, 63 - ARTA - BAR TOTAL, 43

Una altra lliçó per part dels cadet masculi de saber competir i disputar un partit on el rival era bastant superior i que fins al final del partit els hem posat amb dificultats, fent una molt bona primera part i que a la segona part hem començat a notar el cansamenti degut a la pressió del rival. Molt contents dels jugadors i dels pares que sempre ens fan sentir com si juguéssim a casa.

INFANTIL MASCULÍ: J. LLUCMAJOR RESTAURANT ES CALIUET, 66- ARTA - MON DENTAL, 46

Partit perdut però amb una gran actitud de tots els jugadors convocats que han fet un gran bàsquet durant 3 quarts. El tercer quart s’han despistat i es a on ha estat el partit per als de Llucmajor. Gran partit dels jugadors en atac i defensa i no hi ha mes que donar l’enhorabona als jugadors que han lluitat com un equip.

MINI MASCULÍ: ARTA PIZZERIA LA BICICLETA, 69 - CB SINEU MOMENTS BAR, 71

Molt bon partit el jugat pels nostres jugadors i que s’ha perdut per només 2 punts, en el qual l’equip s’ha esforçat molt, sobretot si recordam que el partit d’anada vàrem perdre de 40 punts de diferència. Ara ja es comencen a veure la feina d’aquests nins que de cada dia van millorant.

CADET FEMENÍ: SA CABANETA 62 - ARTÀ SES 3 FORQUETES, 40

Partit difícil davant un rival fort, tant en atac com en defensa.

Començàrem el partit molt fortes en defensa robant pilotes i corrent. Amb el pas dels minuts inicials, començàrem a fer errades defensives i a fer molt poca feina en atac prenent males decisions i l'equip contrari va aprofitar aquestes errades per agafar avantatge. Al tercer periode  ens vàrem apropar una mica però no va ser suficient. El partit és guanya jugant amb ritme els 40 minuts.

CADET MASCULÍ: UADIS B, 52 - ARTÀ BAR TOTAL, 74

Partido de los cadetes masculinos en la siempre difícil pista de San José de Palma donde hasta el último cuarto no hemos conseguido distanciarnos claramente en el marcador llevando siempre a remolque al equipo local cosa que no nos ha dejado confiarnos en ningún momento.

INFANTIL MASCULÍ: JOAN CAPÓ, 57 - ARTÀ MON DENTAL, 6

Partit molt difícil ja que ens enfrontàvem contra el millar equip del nostre grup i que encapçalen la classificació. Es tracia d’un equip que té les idees de joc més clares que el nostre equip i que practiquen un joc molt directe.

Please reload

Polisportiu Na Caragol

Camí Can Canals

07570,  Artà. (Illes Balears)

basquetarta@gmail.com

S'Almudaina
Sa Grípia
Pre-fabricats Sancho Vaquer
Salut 25
La Bicicleta
DataSave

Mon Dental

Bar Total

Ses 3 Forquetes

Noha's

Licors Moyà

Electrohiudràulica Llevant