Gener 2018

Gener 2018

CADET FEMENÍ: CIUTAT D’INCA, 44 - ARTÀ - SES 3 FORQUETES, 39

Partit igualat d'inici a fi. Lles nostres jugadores van començar fort amb un molt bon tir exterior i una bona defensa, vam anar al descans 3 punts a baix. Al 3 quart l'equip va sortir amb  més intensitat defensiva però amb manca d’encert de cara a cistella. Al darrer quart el nostre equip va ser superior amb gran anotació de 3 punts el que va provocar que ens apropéssim molt a la victòria, tot i així no va bastar i vàrem ser derrotats per un gran rival.

CADET MASCULÍ: SA POBLA, 50 - ARTA - BAR TOTAL, 62

Partit inicialment tranquil però que des del 1r quart ens posaren les coses molt dificil, amb una defensa molt agressiva i jugant fort, però que sabérem superar-la jugant ràpit i anotant cistelles importants de llarga distància. També ja es nota la millora de la feina en defensa, alternant diferents defenses i totes funcionant. Toca seguir fent feina i millorant per als partits propers.

INFANTIL MASCULÍ: ARTÀ MON DENTAL, 43 - PORTO CRISTO, 31

Els jugadors han estat una mica desubicats però així i tot, gràcies a l’aaportació de dos o tres jugadors, que ho han donat tot, hem aconseguit la victòria.

INFANTIL MASCULÍ: SCD HISPANIA, 68 - ARTÀ MON DENTAL, 25

Inici de partit bo anulant bastant be l`equip contrari però que els nostres jugadors, a poc a poc, es va desinflant, a més l’aturada de 30 min del joc per la lesió greu d’un jugador ríval que ha romput el ritme de partit. A seguir fent feina per anar millorant.

MINI MASCULÍ: ARTÀ PIZZERIA LA BICICLETA, 39 - CB PETRA, 81

Un molt bon partit dels nostres jugadors que aconseguiren posar contra les cordes a estones a un molt bon equip que a la primera part de la lliga ens va tancar el marcador i que, amb un gran treball de tots, no ho han aconseguit. Es comencen a veure la feina dels entrenaments.

Please reload

Polisportiu Na Caragol

Camí Can Canals

07570,  Artà. (Illes Balears)

basquetarta@gmail.com

S'Almudaina
Sa Grípia
Pre-fabricats Sancho Vaquer
Salut 25
La Bicicleta
DataSave

Mon Dental

Bar Total

Ses 3 Forquetes

Noha's

Licors Moyà

Electrohiudràulica Llevant