ACTIVITATS

Dia de Club

CAMPUS

Campus Tommy Jofresa

Durant l'estiu, els nostres jugadors i jugadores gaudeixen de dues setmanes intenses de bàsquet de la mà del gran Tommy Jofresa i el seu equip d'entrenadors professionals. Treballarem la tècnica individual, el treball en equip, la tècnica de bot, passada, el tir..... i sobretot el companyerisme i la diversió!

Campus Concept Days

Durant les vacances de Setmana Santa el Club ofereix un campus de tecnificació on es treballen durant 7 dies 6 conceptes diferents de la mà dels millors entrenadors de la illa. Luis Páez, Xavi Sastre, José Luís Arberola, Rafa Isasi, Adrián Lopez, Jose Cirera, Juanan Serra, entre altres han participat a edicions passades. 

Acampada

A final de temporada, els més petits del Club gaudeixen d'un cap de setmana de diversió a la Residència de Sa Colònia de Sant Pere. L'objectiu és fomentar el companyerisme, la cohesió de grup, coneixer-mos millor i sobretot la diversió! 

És el punt i final a la temporada, l'acomiat amb els entrendors i amb els companys i companyes d'equip. L'hora de comentar totes les anècdotes de l'any i de pensar amb la pròxima temporada.

Una activitat molt esperada pels jugadors i jugadores del Club!

STREET BALL

A les Festes de Sant Pere de Sa Colònia i a la Fira d'Artà, el Club organitza l'activitat STREET BALL. 

Es posen les cistelles en mig de la plaça i tothom que vulgui pot participar!

Estigueu atents a les nostres xarxes socials.