ACTIVITATS

Acampada

A final de temporada, els més petits del Club gaudeixen d'un cap de setmana de diversió a la Residència de Sa Colònia de Sant Pere. L'objectiu és fomentar el companyerisme, la cohesió de grup, coneixer-mos millor i sobretot la diversió! 

És el punt i final a la temporada, l'acomiat amb els entrendors i amb els companys i companyes d'equip. L'hora de comentar totes les anècdotes de l'any i de pensar amb la pròxima temporada.

Una activitat molt esperada pels jugadors i jugadores del Club!

Dia de Club

Un dia a l'any, ens reunim la família del Bàsquet Artà per passar un dia junts. Començam la convocatòria animant als nostres equips durant els partits. Després feim la presentació de la temporada, per acabar en el gran dinar de Club.

Una data molt especial on gaudim del nostre esport preferit!

CAMPUS

Campus Tommy Jofresa

Durant l'estiu, els nostres jugadors i jugadores gaudeixen de dues setmanes intenses de bàsquet de la mà del gran Tommy Jofresa i el seu equip d'entrenadors professionals. Treballarem la tècnica individual, el treball en equip, la tècnica de bot, passada, el tir..... i sobretot el companyerisme i la diversió!

Campus Concept Days

Durant les vacances de Setmana Santa el Club ofereix un campus de tecnificació on es treballen durant 7 dies 6 conceptes diferents de la mà dels millors entrenadors de la illa. Luis Páez, Xavi Sastre, José Luís Arberola, Rafa Isasi, Adrián Lopez, Jose Cirera, Juanan Serra, entre altres han participat a edicions passades.